Топ 10 фабрики за сад за вшмукување за бебиња l Melikey

Избор на правотофабрика за сад за вшмукување за бебиња е од суштинско значење за брендовите и бизнисите кои сакаат да понудат висококвалитетни, безбедни и издржливи производи за хранење. Во оваа статија, ќе ги истражиме различните типови на садови за вшмукување за бебиња, ќе ги истакнеме 10-те најдобри фабрики за силиконски сад за вшмукување во Кина и ќе објасниме зоштоМеликејсе истакнува како водечки производител во оваа индустрија.

 

Што е производната линија на Melikey Baby Suction Bowl?

Melikey нуди сеопфатен асортиман на садови за вшмукување за бебиња дизајнирани да ги задоволат различните потреби на родителите и нивните бебиња. Нашата производна линија вклучува:

 

  • Стандардни силиконски садови за вшмукување

 

  • Направени од 100% силикон за храна, овие чинии имаат силна вшмукувачка основа за да се спречи излевање и се совршени за секојдневна употреба.

 

  • Поделени чинии за вшмукување

 

  • Идеални за сервирање на повеќе јадења без мешање, овие чинии доаѓаат со прегради кои поттикнуваат самохранење и контрола на порциите.

 

  • Садови за вшмукување со капак

 

  • Овие чинии вклучуваат силиконски капак за лесно складирање, што ги прави совршени за оброци во движење и остатоци.

 

  • Прилагодено дизајнирани садови за вшмукување

 

  • Ние нудиме OEM/ODM услуги за создавање чинии приспособени на специфичните барања на брендот, вклучувајќи прилагодени форми, бои и логоа.

 

Видови чинии за вшмукување за бебиња

Постојат неколку видови на садови за цицање за бебиња достапни на пазарот, од кои секоја одговара на различни потреби:

 

  1. Чаши со еден оддел

 

  1. Едноставен и лесен за употреба, идеален за мали бебиња кои штотуку почнуваат со цврста храна.

 

  1. Чаши со повеќе прегради

 

  1. Дизајниран за постари бебиња и мали деца кои јадат разновидна храна во секој оброк.

 

  1. Температурно чувствителни чинии

 

  1. Овие чинии ја менуваат бојата врз основа на температурата на храната, помагајќи им на родителите да се осигураат дека храната е на безбедна температура.

 

  1. Чаши погодни за патување

 

  1. Компактни, со сигурни капаци и основи за вшмукување, овие чинии се совршени за патување или излети.

 

  1. Еко-пријателски чинии

 

  1. Направено од одржливи материјали како бамбус во комбинација со силикон, кои ги угостуваат еколошките потрошувачи.

 

Топ 10 фабрики за силиконски садови за вшмукување во Кина

Кина е дом на многу водечки производители на садови за вшмукување за бебиња. Еве ги првите 10 фабрики познати по нивниот квалитет, иновативност и доверливост:

 

  1.  

    1. 1. Melikey Silicone Products Co., Ltd.

     

    1. Melikey е водечки производител на силиконски производи за бебиња, специјализиран за висококвалитетни силиконски садови за вшмукување од типот на храна, со долгогодишно искуство во прилагодување и OEM/ODM услуги.

     

    1. 2. Dongguan MIKIREI Silicone Products Co., Ltd.

     

    1. MIKIREI е познат по своите иновативни дизајни и строга контрола на квалитетот, нудејќи широк спектар на садови за вшмукување во различни бои и стилови за да се задоволат различните барања на пазарот.

     

    1. 3. Shenzhen Yixin Silicone Products Co., Ltd.

     

    1. Yixin се фокусира на употребата на еколошки материјали, со садови за вшмукување направени од нетоксичен силикон без BPA, сертифицирани со повеќе меѓународни безбедносни стандарди.

     

    1. 4. Foshan Nanhai Weicheng Silicone Co., Ltd.

     

    1. Weicheng може да се пофали со силен производствен капацитет и брзо време на испорака, што го прави идеален за големи нарачки додека одржува високи стандарди за квалитет.

     

    1. 5. Suzhou Yuncheng Silicone Products Co., Ltd.

     

    1. Вшмукувачките чинии на Yuncheng се познати по нивната издржливост и практичност, со ергономски дизајни кои се популарни на светските пазари.

     

    1. 6. Quanzhou Neiso Industry Co., Ltd.

     

    1. Neiso има долгогодишно искуство во индустријата за производство на садови за вшмукување, заработувајќи ја довербата на клиентите преку супериорен квалитет и широки опции за прилагодување.

     

    1. 7. Ningbo Superbaby Baby Products Co., Ltd.

     

    1. Superbaby е познат по својата мултифункционална серија на садови за вшмукување, комбинирајќи стилски дизајн со висококвалитетни материјали за да понуди практични решенија за хранење на родителите.

     

    1. 8. Hangzhou Xibate Silicone Co., Ltd.

     

    1. Xibate се фокусира на иновациите и одржливоста, со богата производна линија на садови за вшмукување погодни за бебиња од различни возрасни групи.

     

    1. 9. Guangzhou Sailuoke Polymer Materials Co., Ltd.

     

    1. Sailuoke обезбедува сигурност и издржливост на секој сад за вшмукување преку напредна технологија на производство и ригорозни процедури за тестирање на квалитетот.

     

    1. 10. Xiamen Better Silicone Rubber Co., Ltd.

     

    1. Better Silicone Rubber е специјализиран за производство на висококвалитетни силиконски садови за вшмукување, користејќи еколошки процеси за да се осигура дека производите се нетоксични и издржливи.

     

 

Зошто да го изберете Melikey како производител на силиконски сад за вшмукување?

Меликеј се издвојува меѓу овие врвни фабрики поради неколку причини:

 

  • Огромно искуство

 

  • Со долгогодишна експертиза во производството на силиконски производи за бебиња, Melikey разви репутација за испорака на висококвалитетни, безбедни и издржливи производи.

 

  • Способности за приспособување

 

  • Ние нудиме сеопфатни OEM/ODM услуги, овозможувајќи ви да го приспособите секој аспект на садовите за вшмукување, од дизајн до пакување.

 

  • Строга контрола на квалитетот

 

  • Melikey гарантира дека сите производи ги исполнуваат меѓународните безбедносни стандарди, со ригорозни проверки на квалитетот во секоја фаза од производството.

 

  • Конкурентни цени

 

  • Со оптимизирање на нашите производствени процеси, ние нудиме конкурентни цени без да се загрози квалитетот, што го прави Melikey одличен избор за нарачки на големо.

 

  • Одржливи практики

 

  • Ние даваме приоритет на еколошки практики во нашите производни процеси, од набавка на материјали до управување со отпад.

 

Најчесто поставувани прашања за Melikey како кинески производител на силиконски садови за вшмукување

 

1. Кои материјали се користат во садовите за вшмукување на Меликеј?

 

Садовите за вшмукување на Melikey се направени од 100% силикон за храна, без БПА, фталати и други штетни хемикалии, што гарантира дека се безбедни за бебињата.

 

2. Дали Melikey може да произведе сопствени дизајни за садови за вшмукување?

 

Да, Melikey нуди целосни OEM/ODM услуги, дозволувајќи им на клиентите да креираат сопствени дизајни, бои и логоа за нивните садови за вшмукување.

 

3. Какви безбедносни сертификати имаат производите на Melikey?

 

Производите на Melikey се сертифицирани од FDA и LFGB, што ги исполнуваат највисоките безбедносни стандарди за производите за хранење бебиња.

 

4. Која е минималната количина на нарачка за прилагодени садови за вшмукување?

 

Минималната количина на нарачка варира во зависност од дизајнот и барањата за прилагодување, но Melikey работи со клиенти за да се приспособат на различни големини на нарачки.

 

5. Колку време е потребно за да се произведе сопствена нарачка?

 

Времето на производство варира врз основа на сложеноста на дизајнот и големината на нарачката, но обично, сопствените нарачки се завршуваат во рок од 30-45 дена.

 

6. Дали Melikey нуди глобален превоз?

 

Да, Melikey испраќа производи низ целиот свет и работи со доверливи логистички партнери за да обезбеди навремена испорака.

 

7. Што ги прави садовите за вшмукување на Melikey различни од другите на пазарот?

 

Садовите за вшмукување на Melikey се познати по нивната издржливост, силна вшмукувачка основа и висококвалитетен силикон кој издржува повеќекратна употреба и чистење.

 

8. Дали садовите за вшмукување на Melikey се безбедни во машина за миење садови?

 

Да, сите садови за вшмукување на Melikey можат да се мијат во машина за садови, што ги прави лесни за чистење и одржување.

 

Покрај тоа што е водечки производител на силиконски садови за вшмукување, Melikey е специјализиран и засиликонски комплети за хранење бебиња на големо. За подетални информации, ве молиме контактирајте со нас. Ние нудиме и големопродажни услуги и услуги за прилагодување засиликонски производи за бебиња.

 

 

Ако сте во бизнис, можеби ќе ви се допадне

Ние нудиме повеќе производи и OEM услуга, добредојдовте да испратите барање до нас


Време на објавување: 23.08.2024